2012. december 5., szerda

A VILÁGVÉGE


Egy szép napon az Úr magához rendeli Obamát, Putyint, Orbánt és Simon Pereszt.
Összehúzza szemöldökét, és így szól hozzájuk:
-Ti odalenn a Földön egész életetekben csak hazudoztatok. A világot elárasztotta a gonoszság, a kapzsiság, a hazugság. Nem érdemlitek meg, hogy éljetek! Most menjetek haza és mondjátok el a népeteknek, hogy egy hét múlva özönvizet bocsátok a földre és minden el fog pusztulni!
A négy államférfi hazamegy, hogy mielőbb tájékoztathassa népét.

Obama amerikai elnök,összehívja a kongresszust, és előttük mondja el a tévében is sugárzott beszédét:
- Hölgyeim és Uraim, amerikai polgárok! Van egy jó, meg egy rossz hírem. A jó hír, hogy akiben mindig is bíztunk, létezik. Isten van, beszéltem vele. A rossz hír, hogy egy hét múlva el fogja pusztítani a világot. Menjetek haza, intézzétek el ügyes-bajos dolgaitokat és rendezzetek el mindent az utolsó héten!

Hazamegy az orosz elnök, Putyin is és összehívják a Dumát, hogy előttük intézhessen az orosz néphez egy tévébeszédet.
- Elvtársak és polgártársak! Van két rossz hírem: Az első, hogy amit hirdettünk, amiben hittünk, sajnos nem igaz. Isten mégis van, létezik és beszéltem vele.
A másik,hogy egy hét múlva el fogja pusztítani a világot. Menjetek haza, én most kiosztok minden családnak 25 liter vodkát. Mulassatok, élvezzétek az utolsó hetet!

Orbán is hazajön és összehívja a Fideszt:
- Uraim és Elvtársaim, van két jó hírem! Mint tudjátok, hosszú évek óta azt hazudjuk, hogy mi elfogadjuk Isten létezését. Nos, ezt jól tettük, ugyanis Isten tényleg van, beszéltem vele. A másik jó hírem, hogy szívélyes, megbeszélésünkből egyértelműen kiderült: biztos, hogy Gyurcsány nem lesz még egyszer miniszterelnök!

Simon Peresz, az izraeli elnök is hazamegy, és rendkívüli bejelentést tesz a Knesszetben, melyet egyenes adásban közvetít a TV és a rádió:
- Drága zsidó honfitársaim és a diaszpórában élő hitsorsosaim! Két jó hírem van. Az első: az Örökkévaló él és uralkodik. A második: kaptunk tőle egy hetet, hogy megtanuljunk víz alatt élni!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése